Splošni pogoji poslovanja - Spletna trgovina Saji

Pojdi na vsebino

Splošni pogoji poslovanja

O trgovini

Pozorno preberite pogoje poslovanja naše spletne trgovine. Stranka z vsakim ogledom strani ali nakupa opravljenega vnaši spletni trgovini, sprejme pogoje poslovanja v celoti in brez omejitev.

Nakup v spletni trgovini, oziroma kakršno koli posredovanje osebnih podatkov na straneh spletne trgovine je dovoljeno samo odgovorno sposobnim osebam starejšim od 15. let. Ostale osebe morajo za nakup ali posredovanje informacij pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Spletna trgovina posluje v slovenskem jeziku

Spletna trgovina je odprta 24 ur na dan, vsak dan v tednu. Zaradi tehničnih ali kakršnihkoli drugih razlogov včasih poslovanje ali dostop do trgovine ni mogoče. Pridržujemo si pravico da za določen ali nedoločen čas omejimo ali ustavimo dostop ali prodajo preko naše spletne trgovine.

Poslovanje spletne trgovine www.saji.si je v skladu z vso veljavno zakonodajo. Morebitni spori, ki izvirajo v povezavi s poslovanjem spletne trgovine se rešujejo sporazumno. V kolikor to ni mogoče, se spori rešujejo na pristojnem sodiščv Ljubljani.

Več o ponudbi izdelkov ter nasvete in navodila, kako si ogledate našo ponudbo ali izvršite nakup, kakšne so možnosti plačila in dostave ter reklamacije in vračila izdelkov si lahko ogledate v razdelku o postopku nakupa
Vsi vaši podatki so tajni, kot je pojasnjeno v razdelku o varnost zasebnih podatkov.

Nazaj na vsebino